Jeg hedder Lisa, er 21 år gammel og fra Aalborg. Jeg har netop gennemført min teoriundervisning i PPL teori hos Knud ved Sindal flyveklub. Det var egentligt lidt tilfældigt, hvorfor det lige blev Sindal, men jeg har absolut været tilfreds med mit forløb. Det har været rart at have en engageret underviser, som ikke sendte en til teoriprøve før han mente, man var klar. Hvilket også har betydet, jeg bestod prøverne i første forsøg. Vi har kun været to elever i mit forløb, så der har været masser af tid til spørgsmål og fokus på det, vi hver især har haft svært ved.
Det har været spændende at skulle lære en masse nyt, men også til tider svært og frustrerende. Faget meteorologi er svært og uhåndgribeligt, men absolut også det, jeg har fundet mest spændende. Dertil kommer også fag som luftfartsret og navigation, hvor der er meget at huske, når man sidder til prøven, og skal grave det hele frem fra hukommelsen.
Nu er jeg heldigvis kommet i gang med den praktiske del af flyvning, som jeg naturligvis har set allermest frem til! Derudover er jeg også i gang med radiokursus på Dansk ved Sindal, som jeg håber at klare ligeså smertefrit som teorien.

Fly interesseret ??

Kontakt os for en snak

Skriv en besked